Köök, Mis Pakub Elamusi

Tere tulemast Mix Restosse!

Mix Restos kohtuvad kirg ja kogemus, et muuta igapäevased toidukorrad unustamatuteks hetkedeks, kus saavad kokku maitsed, inimesed ja lood.

Meist

Mix Resto on segu erinevatest teadmistest ja oskustest, mille meeskond on aastate jooksul restoranimaailmas omandanud.

Menüüd koostatakse Mix Restos hooajaliselt – see protsess aga käivitub traditsiooniliselt enne menüü koostamist peakoka maailmareisiga.

Toitu ja tooraineid austatakse ning teeme tihedat koostööd kohalike professionaalsete talunike, jahimeeste ja kaluritega.

Püüame kasutada võimalikult palju kohalikku toorainet, ent segame neid julgesti ka teiste rahvaste kvaliteetse toorainega. Sama ideloogia kehtib ka meie veinivaliku puhul, mida pakume joogikaaardis ning degustatsioonimenüü kõrval.

Meie veinikaardi on koostanud eesti tippsommeljee Ketri Leis.

Uus Maitserännak

Kas leiad end sageli olukorrast, kus enne restorani minekut taipad, et sinu kaaslasel on kange itaalia toidu isu, samas kui sina ihkad hoopis Tai köögi vürtside järele? Või ehk soovib üks teist kangesti mereande, ent teine ei igatse kohe üldse ookeanimaitsete järele? Sel juhul tasub sammud seada Mix Restosse, mille mitmekülgsest menüüst leiab isikupäraseid toidu- ja joogielamusi väga erinevate riikide rahvusköökidest.

Mix Resto road on kõik peakoka Maxim Ryndini poolt hoolikalt valitud ning mõeldud on nii taimetoitlaste, mereannisõprade kui ka lihaarmastajate peale.

Maitsed Filosoofiaga

Mix Restos pakume ainult sellist toitu, mida naudime ka ise tõeliselt.

– Peakook Maxim Ryndin

Peakokk

Minu teekond kööki sai alguse võrdlemisi hilja ning tegelikult läbi juhuse – suurema osa oma restoranikarjäärist olen ma veetnud saalis või saali juhtides. Nii oli ka aastal 2012, kui lõime endise äripartneriga restorani Mix.

Aastal 2016 otsustas aga üks meie Sous Chefidest meie juurest edasi liikuda ning kuna koheselt ei leidnud me talle asendajat, arvas endine peakokk, et mina võiksin selle positsiooni ise täita. Kuna tegelikult olen ma õppinud kokk-kelner-kondiidri erialal, siis ei olnud kokanoa käeshoidmine mulle täiesti võõras. Sain köögis muidugi oma teadmisi ja oskuseid omajagu värskendada, kuna aastatega olid toiduvalmistamise tehnikad palju edasi arenenud ning arenevad endiselt.

Kui ma peale pandemia oludest sunnitult aset leidnud 1-aastat pausi sõprade ja perekonna toetusel uuesti restorani avada otsustasin, tegin seda juba peakoka rollis.

Täna ongi kogu restorani menüü mulle endale südamelähedane ning minu isiklike kogemuste ja maitse-eelistuste põhjal kokku pandud.

Külasta Meid

Kuigi restoran tegutseb hotellist sõltumatult, soovitame lauda ette broneerida.

Vana-Posti 11, Tallinn Estonia (My City hotel)

tellimus.mix@gmail.com

+372 622 09 98

E-P: 12.00-23.00